ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΓΕΡΤΗΣ

Επαγωγική θεραπεία υψηλής ενέργειας

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα καλό αγώγιμο μέσο και επίσης αγώγιμο στα μαγνητικά πεδία. Δεδομένου ότι τα ιόντα σε ένα κύτταρο έχουν ένα φορτίο, η κυτταρική μεμβράνη χρειάζεται επίσης ένα ορισμένο φορτίο. Το φορτίο της μεμβράνης των φυσιολογικών, υγιών κυττάρων είναι υψηλότερο από αυτό των ασθενών ή ηλικιωμένων κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των βακτηριδίων και των ιών. Όταν η φόρτιση της κυτταρικής μεμβράνης είναι χαμηλή, το κύτταρο έχει πολύ λίγη ενέργεια για να εκτελέσει την κανονική του λειτουργία. Ως εκ τούτου, τα κύτταρα χρειάζονται ενέργεια και η διέγερση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου είναι γνωστό ότι αυξάνει αυτή την ενέργεια και βελτιστοποιεί τη λειτουργία του κυττάρου. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορούν να περάσουν μέσα από τα κύτταρα, τους ιστούς, τα όργανα και τα οστά χωρίς καμία παραμόρφωση ή απώλεια, να ενεργοποιήσουν την ηλεκτροχημεία των ιστών και να βελτιώσουν τη λειτουργία των κυττάρων και των κυτταρικών μεμβρανών. Το emFieldPro παράγει ένα μαγνητικό πεδίο 3 Tesla, το οποίο είναι περίπου 600 φορές ισχυρότερο από μια συνηθισμένη μαγνητική ράβδο. Αυτό το ισχυρό μαγνητικό πεδίο διεγείρει τα νευρικά κύτταρα, τους μύες και τα αιμοφόρα αγγεία.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ με emFieldPro

Συνδυασμένη εφαρμογή – στατική και δυναμική

Πολύ συχνά, ο πόνος δεν κατανέμεται ομοιόμορφα στην περιοχή θεραπείας. Σε πολλά σύνδρομα πόνου, αρκετά trigger points βρίσκονται μέσα στην οδυνηρή περιοχή. Τα trigger points και τα κύρια σημεία πόνου αντιμετωπίζονται στατικά, ενώ άλλες επώδυνες περιοχές αντιμετωπίζονται δυναμικά. Με συνδυασμένη θεραπεία, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε η στατική θεραπεία να εφαρμόζεται αρχικά στον πόνο και στα trigger points. Στη συνέχεια, μπορεί να συνεχιστεί η θεραπεία με δυναμική εφαρμογή.

Στατική εφαρμογή

Χρησιμοποιήστε για στατικές θεραπείες τη μεγάλη κεφαλή, η οποία είναι τοποθετημένη στον βραχίονα εφαρμογής. Εφαρμόστε επάνω στα σημεία πόνου και τα trigger points. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα trigger points συχνά βρίσκονται έξω από την περιοχή του πόνου.

Δυναμική εφαρμογή

Χρησιμοποιήστε για δυναμικές θεραπείες τη μεσαία κεφαλή. Δεν απαιτείται άμεση επαφή με το δέρμα. Εάν επιθυμείτε επαφή με το δέρμα, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι στεγνό και καθαρό. Βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζεται ολόκληρη η περιοχή του πόνου.

Image
Image
Image